Nou Pla de Transició al Treball (PTT)

Nou Pla de Transició al Treball (PTT)

Aquesta setmana s’ha posat en marxa al nostre municipi un nou programa de formació del Departament d’Educació: un nou Pla de Transició al Treball (PTT) adreçat a joves d’entre setze i vint-i-un anys que han deixat l’educació secundària obligatòria sense obtenir la titulació.

El nou PTT s’ha obert amb el perfil de la Família Agrària de Vivers i Jardins i l’organitza el Departament de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Puig-Reig.

Els alumnes inscrits a aquest nou programa realitzaran els estudis relacionats amb aquest perfil professional, però a més rebran assessorament i orientació formativa i laboral personalitzada.

Aquesta formació permetrà a aquests joves continuar la formació i matricular-se a un cicle formatiu de grau mitjà relacionat amb aquest àmbit, si aproven la Prova d’Accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà, o a un Centre de Formació d’Adults per treure’s el Graduat en Secundària.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar