Programa 10ª festa dels Templers

Programa 10ª festa dels Templers

Fa una dècada va néixer la festa dels Templers de Puig-reig, de petit format i encarada sobretot a la recreació històrica. Al llarg dels anys, l’acte s’ha consolidat i crescut fins a convertir-se en una de les festes de referència del municipi i de la comarca, on hi participen més de 300 voluntaris que la fan possible. A tots ells i elles, així com a les persones d’arreu que ens visiten, agrair-vos la confiança, els ànims i la força que ens fan intentar millorar any rere any.

Des de l’Ajuntament de Puig-reig i l’Associació cultural Templers de Puig-reig, concebem la festa com un aparador de la nostra història, on hi trobareu activitats per a tots els públics com ara tallers, espectacles, visites guiades, recreacions i un munt de sorpreses més que esperem us facin gaudir.

Però aquesta serà la desena edició, i volem que encara sigui més especial, per això, hem preparat tota una sèrie de novetats, entre les que destaca el concert del dia 22 de juny a l’església de la colònia Pons i l’exposició de fotografies de passades edicions a la biblioteca Guillem de Berguedà que serà visitable les setmanes anteriors i posteriors a la festa.

Benvinguts a la X edició de la Festa dels Templers de Puig-reig!

Consulta el programa:

Programa X Festa dels Templers

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar