Programa Fira Sant Martí 2019

Programa Fira Sant Martí 2019

S’acosta Sant Martí i de nou us presentem el programa d’actes de la festa d’enguany, alguns ja fa molts anys que els celebrem (Fòrum 10, Trobada de gegants, Proclamació de l’hereu i la pubilla) però també n’hi trobareu altres de nous. En aquesta edició i com a novetat, a la Inauguració Firal ens acompanyarà l’empresari Joan Ricart Ballarà en motiu de la celebració dels 100 anys de l’empresa Ballarà. També volem destacar la desfilada, el teatre al carrer i la Xaranga que recorrerà els bars que ofereixin la “Tapa de Sant Martí”.

La Festa de Sant Martí és la festa patronal de Puig-reig i es celebra els dies 9 i 10 de novembre. És una festa destinada al comerç, amb exposició de productes, artesania, indústria i vehicles durant tot el cap de setmana, organitzada per l’Unió de Botiguers i Comerciants de Puig-reig, juntament amb l’Ajuntament. També és durant la festa que el poble segueix la tradició d’escollir la Pubilla, la Dama, l’Hereu i el Fadrí, amb la participació en la votació de totes les entitats locals.

Us animem a gaudir de la festa i a participar en les activitats proposades. Feliç Sant Martí a tots i totes!

Programa 1

Programa 2

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar