Puig-reig aprova l’adjudicació del contracte de gestió i explotació del pavelló esportiu i la piscina municipal

Puig-reig aprova l’adjudicació del contracte de gestió i explotació del pavelló esportiu i la piscina municipal

L’Ajuntament de Puig-reig ha celebrat, aquest dimarts, 14 de maig, un ple extraordinari per urgència per l’adjudicació del contracte de gestió i explotació del pavelló esportiu i la piscina municipal.

Durant les darreres setmanes s’han obert els sobres de la única proposta que s’ha presentat a la licitació i aquest dimarts s’ha fet l’aprovació després d’haver comprovat que la documentació s’ha entregat correctament. L’adjudicació ha rebut el vist-i-plau de tot el plenari i ha aprovat la proposta amb majoria absoluta.

Tal i com ha explicat l’alcaldessa, Eva serra, la proposta s’ha portat a un ple extraordinari perquè els responsables puguin obrir la piscina a primers de juny i prèviament realitzar els preparatius necessaris. També per poder facilitar als gestors que el bar de l’equipament pugui estar obert durant la festa major que se celebra ja aquesta setmana.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar