Puig-reig escalfa motors pel Carnaval amb la previsió de mantenir gairebé tots els actes

Puig-reig escalfa motors pel Carnaval amb la previsió de mantenir gairebé tots els actes

Després d’un any d’aturada forçosa, Puig-reig escalfa motors per viure de nou el seu Carnaval amb la previsió de poder mantenir gairebé tots els actes habituals el divendres 25 i dissabte 26 de febrer, si la situació pandèmica ho permet. Enguany, Puig-reig s’omplirà de màgia, ja que la temàtica escollida per aquesta ocasió és “Puig-reig és màgic”.

Les activitats començaran divendres al matí amb l’espectacle infantil i la cercavila dels nens i nenes de les escoles de Puig-reig, que també faran la lectura dels pregons, per donar el tret de sortida a la disbauxa a Puig-reig. Al vespre, com ja és tradicional, tindrà lloc un sopar popular a la plaça de la Creu. Després de l’àpat s’iniciarà la rua nocturna pels carrers de Puig-reig amb la xaranga Urband i la col·laboració dels Joves de Puig-reig, els Diables del Clot de l’Infern i la Comissió de Festes de Puig-reig. 

La festa es traslladarà ja al dissabte a la tarda amb la rua de disfresses i carrosses encapçalada pel Rei del Carnestoltes. Seguidament al Pavelló d’esports tindrà lloc la lectura del pregó a càrrec de la Reina del Carnestoltes, l’exhibició de comparses i l’entrega de premis del concurs d’aparadors que organitza la Unió de Botiguers i Comerciants de Puig-reig. La celebració finalitzarà amb el Gran Banquet al pavelló i amb ball fins a la 1 de la matinada. El servei de barra anirà a càrrec del Futbol Club Puig-reig. 

A més a més, durant tota la setmana, la Biblioteca Guillem de Berguedà acollirà activitats diverses per als més menuts relacionades amb el Carnestoltes; i del 21 al 25 de febrer se celebrarà el concurs d’aparadors dels comerços de la Unió de Botiguers i Comerciants de Puig-reig.  

Les persones interessades en participar a la rua de comparses del dissabte, han d’omplir el full adjunt amb les dades corresponents. Les fitxes d’inscripció es recolliran el dilluns 21 de febrer a les 9 de la nit a La Sala.

Tots els detalls més concrets del desenvolupament de la festa s’aniran anunciant a mesura que s’apropin les dates.

Carta informativa

Fitxa inscripció

Inscripció vehicles

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar