Puig-Reig estrena una APP mòbil i amplia els continguts del web per promocionar el seu turisme

Puig-Reig estrena una APP mòbil i amplia els continguts del web per promocionar el seu turisme

La nova aplicació, que guiarà i acompanyarà el turista durant la seva estada, es complementa amb un nou apartat web i una campanya promocional i de publicitat a través de les xarxes socials  

L’Ajuntament de Puig-reig estrena una aplicació mòbil per a la promoció del turisme al municipi. Es tracta d’una de les accions que forma part del Pla de Dinamització del Turisme de Puig-reig aprovat pel consistori a finals del 2020.  Ara, l’Ajuntament en col·laboració amb l’empresa consultora Catexperience, inicia la implementació de les accions previstes en matèria de comunicació i promoció del turisme del municipi.

La principal novetat és la posada en marxa de l’APP mòbil “Turisme Puig-reig” disponible per Android i iOs descarregant l’aplicació directament a Play Store o App Store; o també a través d’“Exploravia”. Aquesta aplicació pretén acompanyar el visitant durant la seva estada al municipi. A més de ser una completa guia turística de Puig-reig on s’hi poden trobar, per exemple, els comerços, restaurants, allotjaments, també ajudarà a l’usuari a descobrir el municipi i els seus recursos turístics pam a pam, de forma acompanyada i amb tota la informació d’interès. 

A més a més, l’APP permet la navegació en directe, fet que facilita el guiatge in situ del turista, proporcionant-li una eina molt útil per a la pràctica d’activitats de senderisme, BTT o de descoberta del municipi a peu connexionant alguns dels seus principals recursos turístics. Per últim, és important destacar que l’APP permet navegar i consultar tota la informació encara que no es disposi de cobertura, sempre i quan s’hagi activat amb anterioritat en un punt wifi, un element que aporta una solució real per aquells visitants internacionals que no disposin de cobertura de dades mòbils a Catalunya.

Aquest paquet d’accions també inclou l’ampliació del contingut del web institucional www.puig-reig.cat. El nou espai web (a la pestanya “municipi” s’organitza a través de la nova marca turística TERRITORI D’ORÍGENS i identifica cada una de les experiències, activitats i recursos turístics del municipi segons la seva temàtica; ORÍGENS RURALS, HISTÒRICS, NATURALS O INDUSTRIALS. El nou espai web pretén inspirar al visitant alhora d’ajudar-lo a organitzar la seva estada motivant la reserva activa d’activitats i experiències a la zona.

La campanya de promoció i comunicació es complementa amb un extens treball de redacció de nous continguts de tots aquells recursos turístics de diferent índole que es troben al municipi; des dels recursos històrics com la història templera, esglésies i la Torre Merola passant pel turisme industrial de les Colònies Tèxtils i arribant fins al turisme rural exemplificat amb els productors locals, els camins entre boscos i camps de blat que permeten descobrir el veritable paisatge rural de la Catalunya Central i les masies i experiències rurals que trobem al territori. Aquests continguts i les noves propostes s’aniran desgranant a través del web www.puig-reig.cat i del compte d’Instagram es @puigreig_turisme.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar