Puig-reig finalitza la formació per a persones cuidadores no professionals amb una vintena de participants

Puig-reig finalitza la formació per a persones cuidadores no professionals amb una vintena de participants

Durant les sessions s’han treballat eines per millorar l’atenció de les persones amb dependència així com també l’autocura dels cuidadors

Puig-reig ha finalitzat el curs formatiu per a persones cuidadores no professionals. Una vintena de persones han participat a les sessions que s’han desenvolupat a les aules Educa’t de Puig-reig. La formació ha estat impulsada pel Consell Comarcal del Berguedà i l’Agència de Desenvolupament del Berguedà amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puig-reig i la Diputació de Barcelona.

L’objectiu ha estat doble: per una banda, donar coneixement i eines en atenció sociosanitària i psicosocial a les persones cuidadores que atenen de forma continuada una persona en situació de dependència i amb la qual està vinculada afectivament. I per l’altra, desenvolupar l’autocura de les persones cuidadores.

Durant les sessions s’han treballat temes com l’atenció sanitària domiciliària, nutrició, primers auxilis, comunicació amb la família i entorn, l’autocura… entre d’altres. Un total de 39 hores repartides durant tres mesos amb la voluntat de proporcionar les habilitats necessàries als cuidadors per millorar la qualitat de vida de la persona dependent i també del mateix cuidador.

 

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar