Puig-reig inicia les obres de sectorització de la xarxa d’aigua potable del municipi

Puig-reig inicia les obres de sectorització de la xarxa d’aigua potable del municipi

L’actuació s’allargarà fins el mes d’octubre i pot provocar talls puntuals del subministrament d’aigua a la població.

L’Ajuntament de Puig-reig inicia aquest juliol les obres de sectorització de la xarxa d’aigua potable del municipi, amb l’objectiu de controlar més acuradament el consum d’aigua i detectar fuites i mals usos d’una manera més ràpida i efectiva. Les obres s’allargaran fins el mes d’octubre. A més de sectoritzar amb comptadors de lectura automàtica tota la xarxa de distribució, també es preveu una primera fase d’instal·lació de comptadors de lectura automàtica en els abonats que son grans consumidors. En els propers anys, s’ha previst una segona fase en la que s’ampliarà la instal·lació d’aquest model de comptadors a tots els abonats del municipi. 

La sectorització de l’aigua suposarà obtenir un major control del consum, ja que el nou sistema  permetrà, amb la instal·lació d’un sistema de control telemàtic continuat i en temps real de tots els paràmetres, controlar els cabals subministrats per la planta ETAP a cada sector del municipi i els cabals consumits per cada un dels abonats.

Les obres comportaran talls d’aigua programats, que s’avisaran prèviament, i que duraran el mínim possible per a realitzar l’actuació. A més però, es poden produir talls d’aigua puntuals derivats d’incidents o urgències que sorgeixin durant aquestes obres. En tot moment es procurarà que aquests talls siguin els mínims possible i tinguin la mínima afectació a la població. Des de l’Ajuntament de Puig-reig demanem paciència i disculpes amb antelació. Aquests treballs permetran garantir un consum d’aigua més eficient, una acció més que s’emmarca en el programa d’actuacions relacionades amb l’estalvi energètic i la sostenibilitat de recursos que realitzat, s’estan realitzant i es realitzaran amb posterioritat.

Treballem per a un FUTUR MÉS SOSTENIBLE.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar