Puig-reig participa a l’Smart City Expo World Congress 2022

Puig-reig participa a l’Smart City Expo World Congress 2022

L’alcalde de Puig-reig, Josep Maria Altarriba, ha participat aquesta setmana a l’Smart City Expo World Congress 2022 (SCEWC 22), l’esdeveniment internacional més rellevant en l’àmbit de les ciutats intel·ligents i que s’ha celebrat a Fira de Barcelona-Gran Via.

Altarriba ha intervingut en una taula d’experiències titulada Iniciatives smart per al desenvolupament sostenible dels municipis, a l’espai de la Diputació de Barcelona, amb la ponència “El camí cap a la sostenibilitat ambiental, social i econòmica dels petits municipis”

L’alcalde ha exposat la feina feta Puig-reig durant els darrers anys en el camp de la sostenibilitat amb accions concretes com són la substitució de l’enllumenat públic i d’equipaments per tecnologia LED, la instal·lació progressiva de panells fotovoltaics en els edificis i equipaments municipals, la substitució progressiva de les fonts de calor de combustibles fòssils per energia renovable i la sectorització de la xarxa de subministrament d’aigua potable i la substitució dels comptadors per models de lectura automatitzada.

L’Ajuntament de Puig-reig ha explicat el seu exemple al costat de representants de la Diputació de Barcelona, i dels ajuntaments de Manlleu, Viladecans i Gavà.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar