Puig-reig reivindica el paper de la dona amb activitats a l’entorn del 8M

Puig-reig reivindica el paper de la dona amb activitats a l’entorn del 8M

L’Ajuntament de Puig-reig, juntament amb entitats i col·lectius, commemora el Dia Internacional de la Dona

Puig-reig reivindica el paper de la dona amb diverses activitats al voltant del 8M. L’Ajuntament de Puig-reig, des de l’àrea d’Atenció a les persones, amb la suma de diverses entitats i col·lectius del municipi, commemorarà el Dia Internacional de la Dona amb un programa d’actes per a diversos públics amb l’objectiu d’eradicar les diferències que reben les dones a la societat en general. 

Les activitats tindran lloc durant el mes de març, i s’iniciaran el 8 de març coincidint amb el Dia Internacional de la Dona. Durant el matí, els alumnes de 1r de Batxillerat de l’Institut de Puig-reig participaran de la xerrada  “Calladeta no ets més maca”, a càrrec de l’editorial MERAKI. També al matí, la biblioteca Guillem de Berguedà oferirà una hora del conte especial, sota el títol Princeses blaves i prínceps encantadors dirigida als alumnes de 1r i 2n de primària de les escoles del municipi. A la mateixa biblioteca, però a partir de les 7 de la tarda, tindrà lloc la lectura del manifest del 8M seguit de la conferència La dona de Puig-reig a la II República a càrrec de Rosa Serra, i inclosa dins dels actes de recuperació de la memòria històrica a Puig-reig.

Les activitats continuaran divendres 11 de març, amb la presentació de l’exposició “L’esport femení a Catalunya durant la II República” que anirà a càrrec de Jesús Subirats. L’acte serà a les 7 de la tarda a la Biblioteca Guillem de Berguedà. 

Dissabte 12 de març, el Punt Lila diürn que aquest febrer ha estrenat Puig-reig s’instal·larà al pavelló durant tot el dia per incidir amb els nois i noies que practiquen esports al municipi, així com també a la resta de veïns que fan ús de les instal·lacions esportives. L’espai està dinamitzat per l’entitat Cúrcuma. 

Les activitats finalitzaran el dimecres 16 de març, amb el taller Cures emocionals essencials a càrrec de Dona Cançó, una proposta de la Dinamització de la gent gran de Puig-reig i finançada pel Consell Comarcal del Berguedà. Tindrà lloc a les 5 de la tarda a la sala Dr. Llaveries. 

A més a més, des de l’Espai Jove de Puig-reig s’ha proposta el Quiz de la dona. Un joc a través del mòbil i itinerant per diversos punts del municipi. Per participar-hi cal entrar a l’instagram @espaijove.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar