Puig-reig renova el camp de futbol amb el canvi de la gespa, la substitució de l’enllumenat i millores a les instal·lacions

Puig-reig renova el camp de futbol amb el canvi de la gespa, la substitució de l’enllumenat i  millores a les instal·lacions

El projecte total ha tingut un cost de gairebé de 220.000 euros finançats amb fons propis i amb una subvenció de la Diputació

El camp de futbol municipal de Puig-reig estrena imatge. Durant els darrers mesos la instal·lació esportiva ha patit un procés de renovació amb l’objectiu de millorar-la i garantir-ne un millor ús pels esportistes i també pel públic i visitants. La principal actuació ha estat la substitució de l’antiga gespa artificial per gespa nova. 

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Puig-reig, Cristian Pérez, ha destacat que s’ha estat treballant en diverses actuacions concretes per acabar fent una millora integral d’aquesta instal·lació esportiva municipal. Així, a banda del canvi de gespa, s’han fet d’altres millores com l’elevació dels canons de rec, l’adequació de la zona de la graderia per al públic reaprofitant la gespa antiga que s’ha tret del camp, l’arranjament de la graderia, la reconstrucció del mur que va cedir per un temporal i la instal·lació d’un vídeo marcador, fins ara inexistent. També s’han fet millores estètiques i dels espais pintant i arranjant les façanes dels vestidors de l’interior del camp, i properament, es farà la mateixa actuació a la façana d’entrada de les instal·lacions.

Una altra de les actuacions que formen part d’aquest paquet de millores és la substitució de l’enllumenat. Durant les darreres setmanes ha finalitzat la instal·lació dels projectors de les quatre torres que s’han substituït per llums LED amb l’objectiu d’augmentar la il·luminació del camp, per a jugadors i públic, i aconseguint a la vegada una reducció del consum energètic de les instal·lacions.

El cost total de les actuacions ha estat de gairebé 220.000 euros que s’han pagat amb fons propis i una subvenció de la Diputació de Barcelona de 105.000 euros, a l’espera de saber si l’Ajuntament rebrà una subvenció del Consejo Superior de Deportes. 

Les actuacions no finalitzen aquí, ja que en el pressupost d’aquest 2022 hi ha prevista una partida per la compra d’un mòdul vestidor, degut a l’augment d’equips femenins que utilitzen el camp i garantir espais suficients per a tots els jugadors i jugadores. 

El regidor d’Esports, Cristian Pérez, ha assegurat que les actuacions han servit per “condicionar com cal una instal·lació esportiva molt utilitzada pel club esportiu Puig-reig, que mobilitza setmanalment una gran quantitat de gent.” A més a més, ha afegit, “estem parlant que la gran part de les actuacions de les obres eren totalment necessàries per a la seguretat dels jugadors i jugadores que utilitzen el camp diàriament”. Segons Pérez, “la voluntat del consistori és continuar treballant per, de mica en mica, seguir adequant el conjunt d’instal·lacions esportives de Puig-reig”.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar