Segona jornada de treball del sector turístic, comerciants i productors de Puig-reig

Segona jornada de treball del sector turístic, comerciants i productors de Puig-reig
L’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Puig-reig ha organitzat la segona Jornada de Networking oberta a tot el sector turístic, comerciants, productors i associacions del municipi.
L’objectiu és consolidar aquestes trobades entre els professionals del sector i mantenir-les de manera anual amb la voluntat de crear un espai de trobada, de coneixença, d’intercanvi i on poder tenir veu per al desenvolupament de Puig-reig com a destinació.
La sessió ha comptat amb una xerrada formativa a càrrec de Carles Fíguls per donar eines als assistents en la comercialització on-line, el màrqueting i les xarxes socials. També s’ha realitzat una dinàmica grupal per recollir propostes de millora en l’àmbit turístic i comercial, centrant-se també en la vessant més sostenible del turisme.
La jornada ha acabat amb un espai de conversa i debat per compartir les opinions de la sessió tot fent un petit refrigeri.
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar