Servei comunitari COVID-19 Berguedà

Servei comunitari COVID-19 Berguedà

L’Ajuntament de Puig-reig, conjuntament amb diferents entitats del municipi i sota el paraigua general del Servei Comunitari COVID-19 del Berguedà (en ple funcionament), ha organitzat un grup de persones voluntàries per fer servei a la comunitat al nostre municipi i mirar de donar assistència a aquelles persones més vulnerables.

Aquesta iniciativa està plenament vinculada amb els àmbits d’actuació competents: autoritats sanitàries, protecció civil i serveis socials.

Les iniciatives que sorgeixin i puguin ser similars s’han de comunicar a l’ajuntament per tal d’assegurar-ne el bon funcionament i la coordinació.

Aquest servei respecta un protocol, consensuat amb professionals de l’àmbit sanitari, per garantir la seguretat de les persones.

De moment disposem de voluntaris i voluntàries suficients, en cas d’urgència, però, faríem saber a la població la necessitat de més personal voluntari.

https://www.serveicovidbergueda.com

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar