S’obre la convocatòria de subvencions per a activitats de les associacions i entitats de Puig-reig del 2023

S’obre la convocatòria de subvencions per a activitats de les associacions i entitats de Puig-reig del 2023

L’Ajuntament de Puig-reig ha obert la convocatòria de subvencions per a activitats que realitzen les associacions i entitats sense ànim de lucre a Puig-reig per aquest 2023.

Tal i com recullen les bases aprovades pel plenari el 2017, poden ser beneficiaris de les subvencions les persones jurídiques, entitats i associacions, legalment constituïdes i inscrites en el registre corresponent, i sempre que no estiguin afectades per cap de les prohibicions de contractar contingudes a l’article 13 de la Llei 28/2003, de 17 de novembre, Llei General de Subvencions.

L’import màxim de la subvenció no serà superior al 50% del pressupost de l’activitat presentada a la convocatòria i fins a esgotar la dotació pressupostària fixada màxima.

Les sol·licituds i la documentació requerida en aquesta convocatòria s’hauran de presentar de forma virtual mitjançant la web www.puigreig.cat, a la Seu electrònica “Instància general”. El termini de presentació finalitzaria el 15 de setembre del 2023.

 

BASES DE LA CONVOCATÒRIA

MODEL DE SOL·LICITUD

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar