Suspensió FM Puig-reig 2020

Suspensió FM Puig-reig 2020

L’Ajuntament de Puig-reig ha decidit suspendre la Festa Major 2020 a causa de la COVID-19. Es tracta d’una decisió molt difícil però a la vegada lògica, necessària i coherent amb el moment d’incertesa que estem vivint degut a la crisi d’emergència sanitària. Aquesta incertesa dificulta molt preveure l’evolució de la situació durant les properes setmanes i mesos. La suspensió de la festa, que s’havia de celebrar del 28 de maig al 2 de juny, també respon al fet de no poder garantir que la celebració es desenvolupi amb les màximes garanties de salut i seguretat per a les persones que hi participen i les que formen part de la seva organització.

Som molt conscients de l’impacte que pot provocar aquesta situació en l’àmbit cultural, econòmic i social. És per això que la nostra proposta és traslladar en la major mesura possible els diferents actes programats per l’edició d’enguany a l’edició 2021 o, si s’escau, en possibles actes que es puguin celebrar durant el període de temps que resta d’enguany, i així mantenir el compromís amb la cultura del nostre país.

Sabem que la Festa Major (com totes les festes) és necessària per al conjunt de la població. L’oci, la diversió, la cultura, la música, etc. són imprescindibles per al desenvolupament de la col·lectivitat, la cohesió social i la salut de la població, però la situació d’excepcionalitat en què ens trobem ens obliga també a tots a fer un exercici de contenció i recolliment igualment excepcional que, com molt bé estem demostrant, hem entomat amb seriositat i compromís.

Un agraïment immens a tots plegats per l’esforç continuat que estem fent. Esperem que ben aviat puguem tornar a una relativa normalitat que ens permeti tornar-nos a veure, celebrar, parlar i, en definitiva, tornar a conviure com a conciutadans.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar