Televisió del Berguedà 5G

Televisió del Berguedà 5G

Benvolguts Puig-regencs i Puigregenques, ens dirigim a vosaltres per a comunicar-vos els canvis que afecten a l’emissió i recepció de Televisió del Berguedà i Canal Taronja a la demarcació de la Catalunya Central, Bages, Solsonès i Berguedà.

Com ja sabeu l’entrada de la tecnologia 5G, ha motivat el canvi d’alguns canals de TDT, com és el cas de Televisió del Berguedà i Canal Taronja, a partir del dia 30 de setembre les emissions dels dos canals es veuran pel canal 48 UHF en HD. Per tant l’emissió pel canal 49 UHF quedarà anul•lada de cop, sense cap període de commutació de les dos senyals.

Per seguir veient Televisió del Berguedà i Canal Taronja al Berguedà, només cal que resintonitzeu el vostre aparell de televisió en cas d’antenes individuals, en cas d’antenes col•lectives en alguns casos s’haurà de trucar al vostre antenista de confiança.

Segons ens comunica ara mateix l’empresa Cellnex, el canvi de canal previst a la demarcació central, que afecta a Televisió del Berguedà i Canal Taronja s’avança. A partir de demà dijous el canvi de canal afectarà a la comarca del Solsonès mentre que divendres el canvi afectarà al Bages, el canvi de canal al Berguedà es farà el dimarts dia 29 de setembre.

Preguntes i respostes:

Quins canals estan afectats per l’arribada del 5G?
Televisió del Berguedà i Canal Taronja en l’àmbit de la Catalunya central, Bages, Solsonès, Moianès i Berguedà

Per on s’emetrà a partir d’ara?
Canal 48 UHF

Es podran veure les emissions simultàniament en els dos canals i de moment?
No, no es farà el servei de multiemissió per dos canals, el dia assenyalat deixarem d’emetre pel 49 UHF per passar al 48 UHF-HD.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar