Valoració projecte “Apunta’t a l’esport d’aventura”

Valoració projecte “Apunta’t a l’esport d’aventura”

El passat 27 d’agost van finalitzar les estades esportives del projecte “Apunta’t a l’Esport d’Aventura” dut a terme al municipi de Puig-reig amb el suport de la Diputació de Barcelona.

L’objectiu principal era el de fomentar el coneixement dels diferents esports, instal·lacions i referents municipals i comarcals i, alhora, promoure l’esport entre els joves dels municipis. Setze joves amb edats compreses entre els 14 i els 18 anys van participar en activitats esportives de l’àmbit municipal i comarcal: vòlei, futbol, atletisme i esports d’aventura: kayak, tirolina, segway, quad, tir amb arc, escalada, etc. Les activitats han estat valorades molt positivament pels participants que, en alguns casos, no havien practicat alguns dels esports.

El projecte tanca amb una valoració molt positiva per part de l’organització i de les entitats esportives municipals que hi han participat. La iniciativa ha permès oferir amb èxit un espai d’educació en valors a través de l’esport i ha fomentat la inclusió entre els participants. Molts dels joves, tot hi ser del mateix municipi, no es coneixien entre ells/es i, a través de les activitats i les dinàmiques, s’han generant nous vincles i amistats.

El projecte ha estat dissenyat pel món local amb la col·laboració del Consell Comarcal del Berguedà i el suport incondicional de les diferents entitats esportives locals i comarcals, així com experts dels diferents àmbits esportius. El treball col·laboratiu entre els diferents agents ha estat clau per aconseguir l’èxit del projecte.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar