Vieerfest: Nova data 6 de maig

Vieerfest: Nova data 6 de maig

L’edició d’enguany del Vieerfest (3ª) es celebrarà a la colònia de Cal Marçal el proper diumenge 6 de maig (nova data).  Per aquells i aquelles que encara no conegueu l’esdeveniment es tracta d’una mostra itinerant que combina cervesa artesana, gastronomia, música i patrimoni. Un dels aspectes característics del Vieerfest és que cada edició es celebra en una colònia industrial diferent, les edicions passades es van celebrar a Cal Pons i a Cal Prat i enguany es celebrarà a la colònia de Cal Marçal. L’objectiu d’aquests canvis d’ubicació és permetre que el públic assistent pugui descobrir indrets històrics poc coneguts del municipi de Puig-reig, a Cal Marçal es podrà visitar l’antiga fàbrica amb visites guiades durant tot el dia.

Un altre de les particularitats del Vieerfest és l’aposta per descobrir elaboradors tant de la comarca com del territori. Pel que fa a cerveses artesanes enguany ens visitaran cinc cerveseries: Quer, l’Estupenda, Berretans, Grenyut i Rocamentidera. A nivell de gastronomia també comptarem amb la presència de diversos elaboradors, tres d’ells de la mateixa Colònia Marçal: Forn Cal Marçal, Restaurant Cal Marçal i Cansaladeria Feliu.

L’oferta musical d’aquesta edició comptarà amb grups com els osonencs Hilight Sound (música jamaicana), Miguelito Superstar (vocalista de Fundación Tony Manero) i els The Rigodonians (salsa, cúmbia i música llatina).

L’organització posa a disposició dels assistents un cotxe llançadora que sortirà de la rotonda de La Corrida de Puig-reig a les 11.30 h del matí i a les 17.00 h de la tarda i que tornarà a les 15.00 h i a les 20.00 h a la mateixa.

 

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar