Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
08 setembre Dimecres

Record a les víctimes de la COVID-19 del Berguedà · Santuari de Queralt

08 setembre 2021, 00:00 - 08 setembre 2021, 23:59

Santuari de Queralt · Diumenge, 8 de setembre de 2021
Record a les víctimes de la COVID19 del Berguedà
Enlairament d’un globus ple d’orenetes després de la missa

El Berguedà retrà homenatge a les víctimes de la Covid-19 de la comarca amb un acte el proper 8 de setembre al Santuari de Queralt.
✉️ Fins el 6 de setembre, a les oficines de l’Ajuntament de Puig-reig hi trobareu orenetes per poder-les personalitzar amb els vostres familiars, amics o coneguts que han perdut la vida durant la pandèmia.
🎈 L’objectiu és que totes les orenetes -tantes com berguedans víctimes de la Covid-19- s’enlairin dins d’un gran globus d’heli amb una oreneta a la part inferior. A l’interior d’aquesta oreneta s’hi instal·larà instrumental de comunicació: una webcam, una ràdio balisa i un localitzador per poder recuperar-la quan prendrà terra amb un paracaigudes.
👋 Dins del globus, hi haurà tantes orenetes petites com persones han perdut la vida per la Covid-19. Cada oreneta portarà el nom d’un d’aquests berguedans i una llavor d’una planta autòctona. Un cop haurà assolit la màxima alçada, esclatarà el globus i sortiran totes les orenetes que s’escamparan per l’aire.

Mostra els detalls
Data: 8 08Europe/Madrid setembre 08Europe/Madrid 2021
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar