Ajuts al comerç, serveis, artesania i moda 2020

Ajuts al comerç, serveis, artesania i moda 2020

Amb el Pla de Subvencions anual, el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, concreta unes línies amb les que vol contribuir a mitigar la crisi derivada pel COVID-19 en els sector del Comerç, l’Artesania i la Moda. A partir de dijous dia 30, a les 00.05 h es poden tramitar.

Sol·licitud:
Període: des de les 00 h d’aquest dijous 30 d’abril i fins a exhauriment de pressupost. Les subvencions seran atorgades per ordre d’arribada, per la qual cosa us recomanem fer-ho al més aviat millor.

Tramitació: a través de la web del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya i es necessitarà el certificat digital de l’empresa o del responsable.

Beneficiaris: Empreses del sector comerç, artesania, moda i els següents serveis: bars i restaurants, perruqueria i salons d’estètica i bellesa, serveis de repartiment, tallers mecànics, serveis fotogràfics, copisteries i arts gràfiques, serveis de reparacions, tintoreria i bugaderies.

Àmbits:

PROGRAMA 3: EMPRESES DE COMERÇ I SERVEIS que hagin suspès l’activitat o disminuït la facturació un 70% el març i abril respecte l’any passat. Se subvencionen les despeses de qualsevol actuació de reactivació del negoci i lloguer, fins a un màxim 2.500 euros.
Enllaç subvenció programa 3: http://ccam.gencat.cat/ca/serveis/subvencions/2020/#bloc3

PROGRAMA 4: LOCALS COMERCIALS: per a recuperació de locals buits i noves obertures, o bé, per a la reforma d’establiments amb una antiguitat de més de 10 anys. Se subvencionen les despeses de compra, traspàs, lloguer i condicionament del local, fins un màxim de 5.000 euros.
Enllaç subvenció programa 4: http://ccam.gencat.cat/ca/serveis/subvencions/2020/#bloc4

PROGRAMA 5: EMPRESES DE MODA: disseny o confecció (no importadors ni distribuïdors), que estiguin tancats o amb facturació menor del 70% respecte l’any passat. Se subvenciona fins a un màxim de 2.500 euros.
Enllaç subvenció programa 5: http://ccam.gencat.cat/ca/serveis/subvencions/2020/#bloc5

PROGRAMA 6: EMPRESES i PROFESSIONALS D’ARTESANIA: del Repertori de Famílies d’Oficis Artesans de la Generalitat de Catalunya, que estiguin tancats o amb facturació menor del 70% respecte l’any passat. Se subvenciona fins a un màxim de 2.500 euros. S’exclou els artesans alimentaris.
Enllaç subvenció programa 6: http://ccam.gencat.cat/ca/serveis/subvencions/2020/#bloc6

Informació:
gencat.cat
adbergueda.cat

Si teniu algun dubte, el podeu fer arribar per correu electrònic: vizcanopm@adbergueda. Tècnic de comerç de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar