Servei de dinamització de gent gran online

Servei de dinamització de gent gran online

Degut a la crisi sanitària que estem vivint i tenint en compte que la gent gran és un col·lectiu de risc, cal adaptar el servei de dinamització de gent gran a les circumstàncies actuals.

Des de la dinamitzadora de la gent gran de Puig-reig s’ha creat un blog anomenat gentgrandepuigreig.wordpress.com amb l’objectiu d’animar a la gent gran de Puig-Reig a participar des de casa i així mantenir-se activa i en contacte. Per a més informació, contacteu amb el servei de dinamització, per correu electrònic o telefònicament.

També posem a disposició un telèfon de  contacte ( 93 743 33 88 ) operatiu segons l’horari establert a la web de l’ajuntament. Un servei d’atenció a les persones més grans o que no estan familiaritzades amb les xarxes socials, per a donar suport emocional i prevenir l’exclusió social. Us preguem feu arribar aquest telèfon a les persones que conegueu i que es troben soles!

Estem a la vostra disposició i esperem recollir les vostres propostes al correu gentgrandepuigreig@gmail.com o per telèfon. Animeu-vos! Imagineu què us agradaria fer, tant ara com després, quan ens retrobem als casals, i feu-nos-ho arribar!

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar