Alumnes de Puig-reig visiten l’obra de Joan Ferrer

Alumnes de Puig-reig visiten l’obra de Joan Ferrer

Durant aquesta tardor, els alumnes de l’Escola Alfred Mata i l’IES Puig-reig han visitat l’exposició antològica de Joan Ferrer: El tacte de la Llum. Això ha estat possible gràcies a la proposta i la col·laboració entre l’Associació Amics de Joan Ferrer i l’aportació de recursos per part de l’ Ajuntament de Puig-reig.

Per primera vegada s’ha pogut veure en profunditat la dimensió plàstica d’aquest gran pintor, amb l’exposició d’un centenar d’obres de l’artista que habitualment formen part de col·leccions privades.

L’experiència ha estat un apropament a la pintura de Joan Ferrer i la possibilitat de conèixer de primera mà la pintura contemporània. Educar a través de l’art és un dels reptes que tenim avui en dia per a la formació integral de les persones.

Aquesta experiència és una gran oportunitat per desenvolupar la competència cultural i artística i poder participar en la vida cultural de la nostra comunitat. Així doncs, l’objectiu ha estat acostar els infants i joves a un art del territori, reinterpretat des d’un llenguatge universal que és el de la pintura actual.

El infants i joves han participat activament ens els dos tallers pensats per a diverses edats i el resultat ha estat molt enriquidor ja que els ha permès aprendre que l’art és comunicació. Els joves han resolt la pregunta de: “com es pot dibuixar un sentiment?” o de “com es pot explicar sense paraules les coses que més t’importen?”. Així s’ha aconseguit l’objectiu de descobrir les possibilitats expressives i de comunicació a través del llenguatge visual i plàstic.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar