Gran Concert-Ball de cap d’any a Puig-reig

Gran Concert-Ball de cap d’any a Puig-reig

Una de les tradicions del període nadalenc és el tradicional concert de Cap d’Any que ofereix l’Orquestra Filharmònica de Viena cada 1 de gener i que és retransmès en directe per ràdios i televisions de tot el món. Aquest any, us proposem de viure’l en directe! Evidentment, no podem portar l’orquestra de Viena, però sí la música de la família Strauss, interpretada en directe per una veritable orquestra simfònica.

I per a gaudir d’una experiència encara més festiva i divertida, us oferim la possibilitat no només d’escoltar el concert, sinó també de ballar-lo, participant així de manera activa i entretinguda en aquest esdeveniment únic. Hi haurà un espai lliure per a la gent que tingui ganes de ballar al so d’aquesta música tan alegre i tan característica d’aquesta època de l’any, a banda de les cadires i grades disposades per a qui s’estimi més gaudir-ne assegut.

ANIMEU-VOS I VENIU A COMPARTIR AQUESTA ESTONA DE FESTA AMB ELS MÚSICS I ELS VOSTRES AMICS I FAMILIARS!

 

PUNTS DE VENDA

Rock&Classics (Berga) | Iglesias Fotògrafs (Puig-reig) | Chaplin (Navàs) | Llibreria Guinó (Gironella) | E&G Assessors (Casserres) .

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar