Aparcament als carrers Major i Llobregat

Aparcament als carrers Major i Llobregat

S’han pintat les zones d’aparcament dels carrers Major i Llobregat i s’hi han posat els senyals corresponents. A partir d’ara hi haurà zones de càrrega i descàrrega per a facilitar la tasca dels vehicles d’aprovisionament i on els vehicles normals només s’hi podran estacionar durant 15 minuts. Durant els mesos de juliol i agost s’avisarà a la ciutadania que l’estacionament en aquestes àrees no és permès i a partir del setembre es començaran a posar les respectives sancions a qui no respecti la normativa.

A partir de la setmana vinent, els establiments associats a la UBIC, unió de botiguers i comerciants, repartiran els “rellotgets” d’estacionament que ofereix l’ajuntament perquè la ciutadania pugui fer ús de les zones d’aparcament, per períodes limitats d’una hora i mitja, de forma gratuïta. En aquest cas el procés punitiu serà el mateix que en el cas de les zones de càrrega i descàrrega. Preguem que tots i totes respectem aquesta nova normativa per tal que la circulació a les vies principals sigui més àgil i fluida.

#amblespersones #CreemPuigreig

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar