Un Mulla’t diferent

Un Mulla’t diferent

Com bé saps, el Mulla’t Puig-reig cada any participa al Mulla’t per l’esclerosi múltiple, una acció solidària que fem per les 9.000 persones que tenen aquesta malaltia neurodegenerativa i sense cura a Catalunya.

Aquest any el Mulla’t a Puig-reig tindrà un format virtual degut a la situació que s’ha viscut aquests últims mesos. Posem a la teva disposició una botiga on-line del Mulla’t on podràs trobar des d’ara tots els articles solidaris amb l’esclerosi múltiple: la tovallola del Mulla’t, que és de color préssec i tipus “pareo”; samarretes fresques i divertides per a totes les edats, una bossa i un necesser perquè puguis lluir la teva solidaritat a la piscina o pel poble/ciutat i una ampolla per casa, l’oficina o les teves sortides.

Amb la compra de qualsevol d’aquests articles estaràs contribuint a garantir els serveis que la Fundació ofereix des de fa més de 30 anys a les persones amb esclerosi múltiple i estaràs donant suport a la recerca, que ha ofert molts tractaments durant els últims anys i que ara ha aconseguit la fota de poder alentir la progressió de la malaltia.

Entra aquí i mulla’t per l’esclerosi múltiple! Amb cada producte que adquireixis estaràs fent que la cançó de Gertrudis i la vida de moltes persones soni cada vegada millor.

#MullatPerqueSoniMillor #amblespersones #creemPuigreig

Cartell

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar