Normativa Servei WhatsApp

Normativa Servei WhatsApp

L’Òrgan responsable de la llista de distribució és única i exclusivament de

Ajuntament de Puig-reig

C/ Pau Casals, 1

08692 Puig-reig

Telèfon:  93 838 00 00

 

Finalitat i usos del servei de missatgeria

Te com a finalitat emetre missatges  informatius sobre noticies del nostre municipi i qüestions d’actualitat que afectin a la població.

 

Alta a la llista de difusió

Posar la paraula ALTA i a continuació NOM I COGNOMS.

 

Política de privacitat

El llistat de distribució ha estat creat segons les condicions legals i les polítiques de privacitat de la normativa de WhatsApp. Els números de telèfon que es registrin són privats, cap usuari serà coneixedor de la identitat d’altres usuaris o de terceres persones que també facin ús d’aquest servei.

L’usuari en tot moment té dret a cancel·lar la seva subscripció i per tant deixar de rebre missatges de l’Ajuntament de Puig-reig, cal que enviïn un missatge posant la paraula BAIXA I EL NOM I COGNOMS i així s’actualitzarà la base de dades.

 

Com es rebran els missatges de la llista de distribució municipal

Sempre que hi hagi informació d’interès l’Ajuntament de Puig-reig enviarà comunicats informatius de dilluns a divendres de les 9 hores a les 13 hores del matí.

En casos excepcionals es podran enviar missatges fora de les hores convingudes.

Aquest canal no és un grup és una llista de distribució on els usuaris no podran interactuar entre ells.

 

Finalitat i usos d’atenció al ciutadà

Per aquest us no cal estar donat d’alta al grup de difusió, des d’aquí es poden enviar missatges per consultes sobre els serveis que oferim des de l’Ajuntament fer suggeriments o notificar incidències

No es poden demanar cap tipus de tràmit per aquest servei es seguirà com fins ara via telèfon  al 93 838 00 00 o per correu electrònic ajuntament@puig-reig.cat

Es respondran els missatges  si correspon en 48 hores i  dins els horaris de funcionament del WhatsApp de dilluns a divendres de  9 hores a les 14 hores.

Temes de incidències, manteniment, incivisme, etc. es passarà al departament corresponent i si és informació es respondrà en el temps de 48 hores.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar