Barceló Boys guanya el torneig de vòlei platja de Puig-reig

Després de tota una setmana de competició i prop de dos cents partits s’ha acabat el Torneig de Vòlei Platja del Berguedà que es celebra a Puig-reig des de fa 22 anys. El torneig referent a les comarques centrals ha tingut aquest any 51 equips (més de 200 participants) repartits en tres categories, l’Open, la femenina i la júnior. Com sempre l’esforç de l’organització està en fer quadrar els horaris dels jugadors, ja que una de les característiques del torneig, és la flexibilització d’horaris i el que en podríem dir partits a la carta…, es mira que els equips juguin quan els hi va be, i puguin compatibilitzar els seus horaris de feina i lleure amb el vòlei, i això amb tants equips, es fa difícil. I a més cada any es va millorant les platges, l’entorn, etc…, per continuar sent un mirall pels altres tornejos de Volei Platja de Terra endins…

Pel que fa a l’aspecte esportiu direm que aquest any ha sigut un dels més igualats, durant la fase prèvia no hi havia un favorit clar, al haver-hi campions d’altres anys, equips nous amb un alt nivell i equips que havien millorat molt respecte altres anys.

Tot i això, l’equip guanyador de la categoria Open ha tornat a ser el local “BARCELÓ BOYS”, campions el 2017, 2014 i 2015. A la final van guanyar als “TIPARRETS” també de Puig-reig amb un marcador de 15-9 i 15-9. Els dos equips van haver de suar de valent en les semifinals per guanyar als “FEM UN TALLAT ?” equip dels nous amb molt nivell (15-12 i 15-9) i als PIND, dels històrics, que van a més (15-13 i 15-12).

En la categoria femenina l’equip guanyador va ser GIRO TEAM de Gironella, amb jugadores ja conegudes al torneig, que van guanyar a la final a l’equip revelació “HI HA FOC A LA SENYERA” per un doble 15-12, a les semifinals molt igualades havien guanyat a les “ESTÀS MOLT FORA” per 15-13 14-15 i 15-10 i a les “XITES”  per 14-15, 15-14 i 15-12 respectivament.

Pel que fa al torneig júnior, els guanyadors van ser l’equip de “TIKI TAKA 2.0”, que es van enfrontar en la final a “JA VENIM” 11-15, 16-14 I 15-8.  La categoria júnior com ve sent habitual va ser la més fluixa en quant a participació, però és indicativa del futur del torneig, ja que cada any hi ha més nivell, i la majoria d’equips també participen en la categoria open, on comencen a donar “guerra” als equips més experimentats…