Deficiències en la cobertura mòbil de MOVISTAR

Deficiències en la cobertura mòbil de MOVISTAR

Des de l’Ajuntament de Puig-reig volem fer palesa la nostra més enèrgica protesta i indignació per les deficiències en la cobertura de telefonia mòbil de la companyia MOVISTAR que pateix el nostre municipi des de fa tres setmanes.
Les reiterades trucades i queixes emeses durant aquests dies des d’aquesta corporació i, ens consta que des de nombrosos veïns i veïnes de la població, no han obtingut cap mena de resposta acceptable i, ni molt menys cap mena de solució al problema. Volem denunciar públicament a l’empresa MOVISTAR per aquesta situació insostenible que estem patint a casa nostra i alhora fer-los saber que aquest ajuntament no té cap mena de responsabilitat en aquesta situació que únicament respon a una actitud de desídia o mala fe de la companyia de telefonía MOVISTAR. També volem manifestar la voluntat de demanar responsabilitats per els danys que aquesta situació hagi pogut ocasionar.
Estem convençuts de què, si aquesta incidència s’hagués produït a l’Àrea Metropolitana de Barcelona, la solució hauria arribat en poques hores.

Josep M. Altarriba Roca
Alcalde de Puig-reig (Berguedà)
Puig-reig, 20 de juny de 2018