Carnestoltes Puig-reig 2020

Carnestoltes Puig-reig 2020

Aquest cap de setmana Puig-reig ha viscut uns dies gresca i xerinola.
Divendres al vespre la festa va començar amb el sopar tradicional de mongetes i botifarres per agafar forces per seguir la rua nocturna pels carrers del poble. Un bon nombre d’assistents van ballar al ritme de la xaranga Redeem Groove & Brass que va animar la nit amb una energia incansable.

La cercavila de dissabte va tenir un gran nombre de participants que van seguir el rei carnestoltes arribat d’un planeta molt llunyà. Les comparses van fer gaudir al públic amb animacions durant la cercavila per acabar fent una gran exhibició al pavelló davant el rei carnestoltes. Després de recórrer els carrers del poble va es va celebrar el gran banquet per carregar piles i acabar la nit amb un magnífic ball de carnestoltes.

Dins dels actes del carnestoltes també cal destacar el concurs d’aparadors que va organitzar l’UBIC, que va repartir els premis als aparadors més ben engalanats en acabar el pregó. A banda del concurs d’aparadors, l’UBIC també va proposar el joc “Busca els elements discordants a les botigues”, els participants entraven en un sorteig d’un val de descompte per a les botigues i comerços del municipi.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar