Exposició ‘Controles?’ del 18/02 al 9/03

Exposició ‘Controles?’ del 18/02 al 9/03

Avui comença a la biblioteca Guillem de Berguedà l’exposició “Controles?”, que es podrà visitar fins al 9 de març. Es tracta d’una iniciativa de l’Àrea d’Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona, que consisteix en una exposició itinerant que incorpora la interacció i les noves tecnologies per informar sobre els riscos de les drogues i com prevenir-ne el seu consum. L’exposició va dirigida a tota mena de públics, des d’alumnes fins a docents, pares, mares i famílies fins a gent gran o qualsevol persona que hi pugui estar interessada.

Aquesta eina s’ofereix als municipis de fins a 300.000 habitants de la demarcació de Barcelona que disposin de centres d’educació secundària, per a estades d’una a cinc setmanes (segons la grandària del municipi), i té com a objectius: proporcionar informació sobre les drogues, treballar els factors de protecció per prevenir-ne el consum, promoure actituds responsables entre els joves treballant habilitats per a la vida, reflexionar sobre l’estil educatiu dels pares i mares per prevenir el consum de drogues dels seus fills i filles, i per últim, oferir eines als professionals per a treballar la prevenció en drogodependències des del seu àmbit d’actuació.

Per a visitar l’exposició ho podeu fer de dues formes:

  • Visita lliure (de dilluns a divendres de 15.30 a 20.00 h i dissabtes de 10.00 a 13.30 h)
  • Tallers concertats (de dilluns a divendres de 9.00 a 14.30 i de 15.00 a 17.00 h prèvia reserva a l’OAC, presencial o trucant a les oficines de l’ajuntament).
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar