A cent cap als 100 a Puig-reig

A cent cap als 100 a Puig-reig

Ahir Puig-reig va ser el municipi organitzador del cicle de passejades “A cent cap als 100”. En el nostre cas els municipis visitants van ser els d’Alella, Caldes de Montbui i Mollet del Vallès. La caminada es va fer a la zona de Fonollet i posteriorment els visitants van poder gaudir d’un dinar de germanor al pavelló municipal.

El cicle de passejades a cent cap als 100 és un projecte que ofereix la possibilitat a la gent gran de visitar diversos municipis i fer caminades accessibles i fàcils pels seus entorns. La proposta permet conèixer la geografia de cada poble i socialitzar amb persones d’altres indrets. Aquesta iniciativa, promoguda per la Diputació de Barcelona i les regidories específiques de cada poble, permet participar en quatre passejades pels diferents municipis que formen part del grup d’intercanvi. Finalment, al maig, hi haurà una jornada final de cloenda que aglutinarà tots els grups i equips d’intercanvi en un acte col·lectiu.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar