L’AMPA de l’escola Alfred mata ha estat guardonada amb el primer premi dels FaPaC

L’AMPA de l’escola Alfred mata ha estat guardonada amb el primer premi dels FaPaC

L’AMPA de l’Escola Alfred Mata de Puig-Reig ha estat guardonada amb el primer premi en la categoria “Transformem la societat” en la 7a edició dels premis FaPaC. L’acte on han assistit els cinc finalistes de cadascuna de les tres categories ha tingut lloc aquest dissabte a la ciutat de Lleida. El projecte “Amb caliu, de l’Hospital a l’Aula” es va desenvolupar al llarg del curs passat i va ajudar a incloure una alumna afectada de leucèmia al dia a dia de l’escola i de l’aula.

La metodologia que es va seguir des del primer dia va aconseguir mantenir i enriquir el vincle entre ella i els seus companys, tot i la distància que els separava degut al tractament que havia de seguir a l’hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. El projecte va néixer a l’Escola Alfred Mata el setembre del 2017 gràcies a la tutora de la classe de 2n, Teresa Costa. L’AMPA de l’escola i, després, el projecte municipal d’aprenentatge servei van donar suport al projecte i junts es va treballar per ajudar a la família i recaptar fons per a l’Hospital Sant Joan de Déu.

 

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar