COMUNICAT SOBRE L’ACTUACIÓ PER LA PREVENCIÓ D’INCENDIS A L’AMETLLA DE MEROLA

COMUNICAT SOBRE L’ACTUACIÓ PER LA PREVENCIÓ D’INCENDIS A L’AMETLLA DE MEROLA

Fa unes setmanes s’ha iniciat a l’Ametlla de Merola una actuació de manteniment de les franges perimetrals de protecció contra els incendis forestals.

Després de les queixes i comentaris per part d’alguns veïns, l’Ajuntament de Puig-reig ha parlat amb la Diputació de Barcelona, que va redactar el projecte, i els responsables dels treballs per conèixer els detalls de la situació. Amb tota la informació recopilada i estudiada, podem afirmar que l’actuació està seguint la planificació prevista al projecte i segons marca la llei, amb l’objectiu de minimitzar el risc d’incendi, una preocupació creixent en els darrers anys per la situació de sequera.

En aquest sentit, s’estan realitzant tales perimetrals necessàries i estipulades per impedir que, en cas d’incendi, el foc es propagui d’una manera directa a les zones més properes a les cases i mantenint de manera prioritària les espècies menys inflamables i eliminant les que poden propagar el foc més ràpidament, no tractant-se en cap cas d’una tala indiscriminada.

L’Ajuntament de Puig-reig lamenta els danys emocionals i personals que pugui causar aquesta actuació als vilatans de la zona i admet mancances en el procés d’informació i comunicació amb els veïns.

Properament, l’alcaldessa de Puig-reig i membres del govern es reuniran amb representants i veïns de l’Ametlla de Merola per explicar tots els detalls d’aquesta actuació.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar