Santa Marta arriba amb novetats

Santa Marta arriba amb novetats

La festa del comerç de Puig-reig estrena format amb la plaça Mestre Badia com a epicentre de les activitats

Santa Marta arriba amb novetats a Puig-reig. La festa del comerç local torna amb canvis destacats en l’edició d’enguany, que tindrà lloc el proper divendres 28 de juliol.

La celebració vol acostar els veïns i visitants al comerç de proximitat i per a fer-ho, la UBIC de Puig-reig, al capdavant de la proposta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puig-reig i la Federació de Comerç del Berguedà, ha apostat per centrar tota l’activitat en un mateix escenari: la plaça Mestre Badia. Des de 2/4 de 7 de la tarda i fins la mitjanit, aquest emplaçament serà l’epicentre de la celebració amb actes per a tots els públics.

Tal i com ha explicat la representant de la UBIC de Puig-reig, Eva Gorchs, els establiments de l’associació s’instal·laran a la plaça per oferir descomptes i preus atractius dels seus articles i productes i per dinamitzar-ho tot plegat, s’han programat actuacions, música, activitats… i també espais per menjar, beure i compartir. A més, la UBIC sortejarà 300 euros en vals de descompte per gastar als comerços que seran presents a la festa.

La programació s’iniciarà a 2/4 de 7 amb un taller de circ i a partir de 2/4 de 8 tindrà lloc l’espectacle d’acrobàcia aèria amb Silver & Gold i els monòlegs i humor de Xevi Font. A partir de la nit, serà el torn de la música amb Moi i Toti i el grup de rumba Kamelai. Per fer passar la gana i la set hi haurà diverses propostes gastronòmiques i de beure a càrrec d’establiments locals.

El regidor de Comerç de Puig-reig, Pol Vila, ha fet una crida als veïns i visitants a participar d’aquest nou format de Santa Marta que pretén continuar mostrant la vitalitat del comerç local del municipi.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar