El 44è Festival de Cant Coral Catalunya Centre se celebrarà exclusivament al juliol

El 44è Festival de Cant Coral Catalunya Centre se celebrarà exclusivament al juliol
    • Puig-reig torna a esdevenir l’epicentre del món coral amb formacions convidades dels Estats Units, Turquia, Eslovàquia i Catalunya
    • Els concerts tindran lloc els 11, 13 i 14 de juliol

El Festival de Cant Coral Catalunya Centre que organitza l’Agrupació Sardanista, Polifònica i Cultural de Puig-reig se celebrarà exclusivament al juliol en la seva 44a edició. El certamen, que tradicionalment se celebrava al setembre o combinava concerts entre principis i finals d’estiu, enguany centrarà la seva activitat al mes de juliol amb l’objectiu de facilitar la participació de les corals convidades.

Una altra de les novetats, és el canvi d’ubicació dels concerts que tindran lloc entre setmana. Per poder encabir totes les activitats que tenen lloc durant el juliol a Puig-reig, i també per garantir la màxima comoditat del públic, s’ha escollit La Sala de la plaça Nova per acollir les actuacions del dijous 11 de juliol i del dissabte 13 de juliol que seran a 2/4 de 10 de la nit. El concert de cloenda (diumenge 14 de juliol, 20 hores) serà com és habitual, al pavelló d’esports.

Corals d’estils diversos

La Polifònica de Puig-reig i l’Ajuntament de Puig-reig treballen des de fa mesos per oferir una edició amb formacions de qualitat i d’estils ben diferents amb l’objectiu d’atraure diversos perfils de públic, tal com ha explicat Maria Rosa Riera de la Polifònica de Puig-reig. En aquesta edició es comptarà amb la presència del cor líric Voices of Miami Chorus amb un repertori format per sarsueles, òperes, oratoris i música coral lírica. Amb un segell molt diferent, s’ha convidat als ja amics Close Harmony Friends que han visitat Puig-reig en diverses ocasions. Es caracteritzen per cantar a cappella temes de pop, rock o jazz fent l’acompanyament musical i efectes sonors amb les veus, sense instruments. En un punt entremig, hi haurà els Jazzberry Tunes, un cor que presenta un repertori d’obres contemporànies de diverses cultures i en més de deu idiomes diferents. Per completar el programa, també formaran part del festival els In Crescendo, que van popularitzar-se pel seu pas per Oh Happy Day!, de TV3 i que interpreten temes de diversos estils portats al seu terreny. Durant el concert de cloenda, no hi faltarà la Polifònica i en els cants comuns, es comptarà amb la col·laboració de les corals de l’Escola Municipal de Música de Puig-reig.

Entrades a la venda

Les entrades es poden comprar de manera anticipada a Iglesias Fotògrafs de Puig-reig al preu de 10 euros i també es poden adquirir abonaments per als tres concerts al preu de 20 euros. Les entrades a  taquilla tindran un cost de 12 euros per cada concert.

Com és habitual, el festival també inclou les audicions de sardanes d’estiu que tindran lloc els dimarts 2, 9, 16 i 23 de juliol amb cobles de referència com són La Principal de la Bisbal, els Lluïsos de Taradell, la Cobla Sant Jordi i la Cobla Berga Jove.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Puig-reig, Pol Vila, ha destacat l’esforç de la coral Polifònica de Puig-reig per apostar cada any per aquest certamen que porta el nom del municipi arreu, i espera que el públic respongui positivament assistint als concerts tot i els canvis de data amb una agenda farcida d’activitats al municipi.

Consulta la programació

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar