El Consell d’Infants de Puig-reig encara la recta final per posar en marxa els camins escolars

El Consell d’Infants de Puig-reig encara la recta final per posar en marxa els camins escolars

El Consell d’Infants de Puig-reig ha finalitzat la primera fase de planificació, disseny i retolació dels camins escolars. 

El projecte va començar amb els representants que van constituir el primer Consell d’Infants de Puig-Reig, el curs 2019-202. El curs passat, es va continuar treballant amb el disseny de les rutes i dels cartells per començar, aquest curs, amb la segona fase: la dinamització i l’ús dels camins. 

Puig-Reig compta amb cinc rutes escolars que tenen com a punt de partida un espai d’inici o de trobada dels infants. Si passegeu pels carrers de Puig-Reig podreu veure les indicacions, estan fetes amb uns llapis de colors que indiquen el sentit de la ruta i unes petjades que han d’ajudar als nens i nenes a arribar fins a l’escola. 

L’Ajuntament de Puig-reig vol agrair la dedicació i implicació dels consellers i conselleres per fer realitat aquests camins escolars, així com la il·lusió per arribar fins el final tot i la situació complicada de pandèmia. 

El consistori i els mateixos infants creuen que els camins escolars són l’alternativa més saludable, sostenible i social per arribar a l’escola.

“Ens fem grans.., anem pels camins escolars?”

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar