Els agents turístics de Puig-reig treballen en una sessió conjunta per millorar la promoció del municipi

Els agents turístics de Puig-reig treballen en una sessió conjunta per millorar la promoció del municipi

Durant la sessió de networking es van conèixer les accions dutes a terme fins ara dins del Pla de dinamització del turisme de Puig-reig i es van compartir les noves propostes per aquest 2022

El sector del comerç, del turisme, de la restauració i altres representants del teixit empresarial de Puigreig han participat, aquesta setmana, en la primera jornada de networking per conèixer les accions que s’han realitzat durant els darrers mesos en l’àmbit de la promoció turística del municipi a través Pla de dinamització del turisme de de Puig-reig.

La responsable d’aquest pla, Laia Andreu, de l’empresa Catexperience, va detallar les accions desenvolupades fins el moment: des de la creació d’una marca turística, la digitalització del sector amb la creació d’una APP turística, l’anàlisi del tipus de turisme al municipi i la creació d’algunes campanyes per dinamitzar aquest turisme i fidelitzar-lo al comerç local. 

Més d’una trentena de persones van assistir a la sessió de treball, que també va servir perquè els presents poguessin compartir i fer propostes sobre les accions previstes per continuar creixent en l’àmbit turístic i fer de Puig-reig una destinació de referència amb noves accions i campanyes per posar en valor el patrimoni local o també en referència a la sostenibilitat. 

La jornada va iniciar-se amb la ponència de Jordi Reixach, professor de la UdG i consultor especialista en creativitat, innovació i màrqueting que va parlar sobre creativitat i innovació i va finalitzar amb un tast de productes del territori. 

La regidora de Turisme de l’Ajuntament de Puig-reig, Elisabet Teixidor va valorar molt positivament la feina feta fins ara a través del Pla de dinamització de turisme, va agrair la col·laboració dels agents turístics i va encoratjar-los a implicar-se mostrant la seva opinió i aportant noves propostes per seguir avançant.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar