El govern de Puig-reig modifica el cartipàs amb l’entrada del regidor Josep Campos

El govern de Puig-reig modifica el cartipàs amb l’entrada del regidor Josep Campos

Josep Campos ha pres possessió del càrrec com a regidor de l’Ajuntament de Puig-reig. Campos, que ja havia estat regidor durant el passat mandat, entra al govern en substitució d’Alba Camps, que va presentar la seva renúncia. 

Amb la seva entrada s’han fet alguns canvis al cartipàs, amb l’objectiu d’ajustar les responsabilitats de cada regidor. El nou regidor entra a formar part de l’equip de govern portant les regidories de Seguretat Ciutadana, Salut, Promoció Econòmica i Indústria. L’alcalde, Josep Maria Altarriba, continuarà portant les regidories de Governació, Gent Gran, Urbanisme i Despoblament Rural i ara també la de Ciutadania i Participació. Elisabet Teixidor continua al capdavant de Medi Ambient, Educació, Recursos Humans i Turisme, i passa Promoció Econòmica a Josep Campos. La regidora Rosa Garcia, continuarà amb les regidories d’Economia i Hisenda, Comerç i Comunicació i hi suma ara la d’Atenció a les Persones, que fins ara portava Alba Camps. 

El regidor Cristian Pérez no tindrà canvis en les seves regidories i es manté a Joventut, Esports i Festes; igual que el regidor Jesús Subirats, que continua al capdavant de Cultura, Nuclis Agregats i Obres i Serveis.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar