Puig-reig, Gironella i Berga conviden als joves a fer esports d’aventura

Puig-reig, Gironella i Berga conviden als joves a fer esports d’aventura

Els ajuntaments de Puig-reig, Gironella i Berga, juntament amb la Diputació de Barcelona i la col·laboració del Consell Comarcal del Berguedà, presenten la segona edició del projecte Apunta’t a l’Esport d’Aventura! Una proposta esportiva destinada a joves d’entre 14 i 18 anys dels tres municipis. Participen en el grup motor d’aquest projecte els regidors d’Esport i de Joventut dels tres ajuntaments, juntament amb el personal tècnic d’esports i les dinamitzadores cíviques d’emancipació juvenil del Berguedà. 

Apunta’t a l’Esport d’Aventura! tindrà lloc de manera simultània als tres municipis. Es proposarà una activitat esportiva setmanal des del mes de juliol al mes de desembre d’enguany, amb un intensiu el mes d’agost. La finalitat d’aquesta iniciativa és el foment de l’esport entre els joves, la generació d’espais de trobada positius i significatius entre iguals, l’educació en valors, el coneixement dels diferents recursos existents al territori, així com dels principals agents i entitats vinculades a l’esport dels municipis i de la comarca. 

El projecte es durà a terme en horari de tarda i es faran activitats d’aventura com kayak, tirolina, segway, descens de barrancs, hípica, espeleologia, quads… entre d’altres, així com activitats organitzades per les entitats esportives dels municipis i la comarca com futbol, handbol,  bàsquet, voleibol, trail running. 

Totes les activitats es faran d’acord amb les mesures de protecció oficials pel Covid-19. 

Les places són limitades i s’adjudicaran per ordre d’entrada de les inscripcions. El període d’inscripcions serà del 16 al 25 de juny a través dels telèfons 663 70 91 59 i 663 70 65 21. 

Des dels ajuntaments s’espera que aquesta iniciativa, que ja té un recorregut, tingui altre cop una gran acollida entre el jovent dels municipis, potenciant una mirada inclusiva i integral, amb un canvi en positiu, de la realitat del jovent de la comarca del Berguedà.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar