Inscripcions fira de Sant Martí 2019

Inscripcions fira de Sant Martí 2019

Benvolguts/des:

La Unió de Botiguers i Comerciants de Puig-reig i l’Ajuntament us conviden a participar a la propera Fira de Sant Martí que es celebra el dissabte 9 de novembre de 2019. Aquest any per causes alienes a l’Ajuntament no es pot fer fira el dia 10 però el comerç estarà obert i es duran a terme els diferents actes d’aquest dia.

La fira es farà als carrers Major i Llobregat, es tancarà la carretera i es crearà un recinte firal on es faran diversos actes i espectacles per fer-la més atractiva a tots els públics i motivar la participació al màxim número de comerciants i industrials.

Cada comerç tindrà una carpa i un lloc assignat davant del seu establiment, els comerciants i industrials que no tinguin l’establiment dins el recinte firal se’ls buscarà un lloc adient entre els comerços existents en aquests carrers.

Recordeu que es necessitarà que cada parada porti el seu material per tenir llum a la parada (allargo,bombetes…), hi ha punts de llum per poder-se connectar.

Per tal de garantir un lloc, en el moment que ens entri la mateixa sol·licitud haurà d’anar acompanyada del comprovant bancari conforme s’ha fet la bestreta de 50€. (En el comprovant bancari hi haurà de figurar el nom del qui sol·licita el lloc i el producte que ofereix). El nº de compte on s’ha d’efectuar l’ ingrés és ES12 0081 1868 63 0001000507 (UBIC). (No admetrem cap sol·licitud sense comprovant bancari).

Un cop finalitzada la fira,a les set de la tarda, el mateix diumenge, és retornaran els 50€. L’organització es farà càrrec de passar per totes les parades a retornar la bestreta. No es retornaran en el cas de no presentar la validació, entregada el dissabte 10 de novembre.

Us agrairíem que ens confirméssiu la vostra participació en aquesta FIRA DE SANT MARTÍ com a  últim dia el 04 de novembre de 2019, , omplint aquest formulari amb les dades que hi figuren i enviant aquest per la mateixa pàgina web (Seu electrònica, tràmits on line, instància genèrica i adjunteu aquest formulari juntament amb el comprovant bancari).

Esperem que us animeu a fer una Fira de Sant Martí més participativa i dinàmica.

Document d’inscripció

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar