Beques Fundació Obiols 2019-2020

Beques Fundació Obiols 2019-2020

Les beques que ofereix la Fundació Obiols són ajuts obtinguts gràcies el beneficis que aquesta fundació obté de la finca que administra al carrer Torrent de les flors de Barcelona així com també les quotes dels socis de l’Agrupació del Berguedà.

Anualment, s’obre el període de sol·licitud de beca i els socis que compleixen les bases tenen dret a sol·licitar-la. Les bases de la sol·licitud poden variar anualment. Podeu trobar les bases i el formulari de sol·licitud de la beca a l’apartat de documentació de la pàgina web.

L’entrega d’aquests ajuts es fa en dos grans actes que organitza l’Agrupació del Berguedà a Barcelona. Ambdós se celebren en dates de gran importància per als berguedans.

La primera trobada coincideix amb la festa de Sta. Eulàlia (10 de desembre), patrona de Berga. Així doncs, se celebra aquesta primera trobada un dels dissabtes més pròxims a aquesta data. La celebració comença a la Parròquia de Sant Miquel dels Sants de Barcelona (Carrer de l’Escorial, 163, 08024, Barcelona) amb una missa matinal. A continuació, els assistents es dirigeixen a una de les dependències de la Parròquia on es fa un dinar de germanor i es reparteix la primera part de les beques als becaris.

La segona trobada coincideix amb la festivitat de Sant Marc (25 d’abril) a Berga. De la mateixa manera que a la primera trobada, un dels dissabtes pròxims a la festivitat té lloc aquesta segona trobada a la mateixa Parròquia de Sant Miquel del Sants de Barcelona. Aquesta segona trobada sol tenir inici a les 11.00 h. també amb una celebració a la parròquia. Un cop acabada, ens dirigim novament a les dependències de la Parròquia on podem gaudir de la tradicional xocolatada que se celebra per Sant Marc al Santuari de Queralt de Berga. Durant la xocolatada, es reparteixen les segones parts de les beques als becaris i es fa l’acte de cloenda.

Descarrega els fitxers

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar