Ja a la venda les entrades pels actes de la Festa Major de Puig-reig 2022

Ja a la venda les entrades pels actes de la Festa Major de Puig-reig 2022
L’Ajuntament de Puig-reig i la Comissió de Festes ja han posat a la venda les entrades pels tres únics espectacles de pagament de la Festa Major de Puig-reig d’enguany que tindrà lloc del 2 al 7 de juny. 
Tot i que gairebé el cent per cent dels actes són gratuïts, amb l’objectiu de fomentar la participació i que sigui una festa major oberta a tothom, hi ha tres propostes per les quals es requereix la compra d’entrada: el Concert Jove de divendres, l’espectacle Emociona’t de dilluns, i el concert de l’Orquestra Maravella de dimarts.
Les entrades ja es poden comprar de manera presencial a Llibreria Montserrat i Iglesias Fotògrafs o bé a través d’aquest enllaç de la pàgina web municipal. Cal tenir en compte que les entrades del concert jove de divendres únicament es poden comprar de manera telemàtica per Internet.
 
Properament es donarà a conèixer tot el programa complet d’actes, tot i que durant aquesta setmana ja s’han començat a desvetllar alguns dels esdeveniments més destacats i també s’ha iniciat el repartiment de programes als domicilis dels veïns i veïnes de Puig-reig.
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar