La comissió de festes de Puig-reig convida als veïns a fer Carnestoltes a dins de casa

La comissió de festes de Puig-reig convida als veïns a fer Carnestoltes a dins de casa

El Carnestoltes de Puig-reig d’aquest 2021 no tindrà res a veure amb la celebració que ha viscut el municipi els darrers anys. La situació de pandèmia i la impossibilitat d’organitzar actes multitudinaris impedeixen a l’organització mantenir la festa tal i com es coneix. La Comissió de Festes de Puig-reig amb la col·laboració de l’Ajuntament i de la resta d’entitats del municipi, han volgut mantenir l’essència de la festa de la disbauxa i conviden als veïns a fer Carnestoltes a dins de casa, enguany, amb el lema “Per Carnestoltes, portem Puig-reig al cinema”, ja que la temàtica escollida és la del món cinematogràfic. 

El programa d’actes habitual pràcticament s’ha suspès en la seva totalitat, però s’ha apostat per fer un gir als tradicionals concursos de disfresses per incentivar als puigreigencs perquè, com a mínim, es disfressin a casa. La comissió de festes ha organitzat pels dies 12, 13 i 14 de febrer un certamen de disfresses virtual amb premis per a les millors imatges que es pengin a les xarxes socials. Hi haurà quatre categories amb premis a la millor disfressa infantil, a la millor en família, a la més atrevida i a la millor comparsa confinada. Paral·lelament, també s’ha plantejat un concurs de balcons guarnits, amb tres categories de premis: al balcó més original, al més extravagant i al més simpàtic.

Per participar als concursos i que el jurat pugui valorar i emetre el veredicte de les millors disfresses i dels balcons més ben guarnits, la Comissió de Festes demana que els veïns comparteixin les seves propostes amb fotografies a través d’Instagram etiquetant @comissio_festes_puigreig i amb els hastags #comissiodefestespuigreig #carnestoltespuireig21

Sí que s’ha mantingut, dins de les activitats habituals, el concurs d’aparadors guarnits. Des del proper dilluns i fins el cap de setmana, els aparadors dels comerços i establiments de Puig-reig estaran ambientats amb elements de la temàtica d’enguany: el cinema. Un jurat decidirà quines són les millors ambientacions. 

Tots els premiats en les diverses categories d’aquests certàmens, rebran un lot de productes locals. 

 

EL PREGÓ PER LA TELEVISIÓ LOCAL

Els puigreigencs no es quedaran sense el tradicional pregó que dona el tret de sortida a les festes del Carnestoltes. Televisió de Puig-reig emetrà, el divendres 12 de febrer a partir de les 7 de la tarda, un programa especial amb els pregons infantils que han elaborat els alumnes de 6è de primària de les escoles Alfred Mata i Sant Martí de Puig-reig. A més a més, com a novetat enguany també es llegirà el pregó juvenil que han preparat els alumnes de 4t d’ESO de l’institut de Puig-reig. Mes enllà del pregó, també es podrà veure un reportatge amb imatges del carnestoltes infantil de les escoles del municipi. A les 20.15 hores serà el torn del pregó dels Reis i les Reines del Carnestoltes, que també, enguany, serà en format telemàtic a través de TV Puig-reig.

Com a activitats paral·leles, i amb un programa a part, la biblioteca Guillem de Berguedà de Puig-reig oferirà propostes durant tota la setmana del 8 al 13 de febrer sota el lema “Una biblioteca de Cine”.

 

Carnestoltes Puig-reig

 

 

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar