L’Ajuntament de Puig-reig obre la convocatòria de les ajudes extraordinàries per a la restauració

L’Ajuntament de Puig-reig obre la convocatòria de les ajudes extraordinàries per a la restauració

L’Ajuntament de Puig-reig obre la convocatòria de les ajudes extraordinàries per a la restauració. El consistori destina 30.000 euros per donar suport a un dels sectors que més ha patit els efectes de la Covid-19. L’Ajuntament de Puig-reig obre el termini per a l’atorgament d’ajuts extraordinaris als establiments del sector de la restauració del municipi. S’hi destinarà una partida pressupostària de 30.000 euros. El consistori aposta per continuar ajudant un dels sectors que més ha patit els efectes negatius de la pandèmia de la Covid-19. És per això que s’ha aprovat l’atorgament d’una ajuda directa de 2.000 euros als establiments que es presentin en aquesta convocatòria que ja està oberta.
Podran ser beneficiaris d’aquesta subvenció les activitats de restauració del municipi de Puig-reig amb llicència vigent per l’activitat i serà requisit indispensable estar al corrent de pagament de taxes i rebuts de serveis municipals i no tenir cap deute amb aquesta administració.
Per a poder optar a l’ajuda, caldrà presentar la corresponent sol·licitud, la còpia del NIF o CIF vigent, i en cas de actuar mitjançant un representat, els poders de representació i el seu NIF. NOTA IMPORTANT: El dia 15 de febrer és l’últim dia per a la presentació de sol·licituds.

BASES PUBLICADES BOP

CONVOCATORIA AJUTS EXTRAORDINARIS RESTAURACIÓ

PUBLICACIÓ EXTRACTE CONVOCATÒRIA BOPB

MODEL SOL·LICITUD

 

 

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar