La Corrida 2019

La Corrida 2019

Els propers 18, 19 i 20 de gener celebrarem de nou una de les festes més emblemàtiques i estimades de Puig-reig, la Corrida 2019. En aquesta edició i com ja és habitual hi trobareu novetats i un cartell pensat per a gaudir de la festa des de totes les vessants i per a tots els públics.

 

Divendres:

A partir del migdia es celebrarà La Corrida Infantil, amb la col·laboració de les escoles es faran passejades amb ruc i el tradicional Joc de les cintes per als nens i nenes. Una de les novetats del divendres al vespre serà la nova versió de la cuina del porc, el Food truck La Iaia Pepa oferirà entrepans (Casa Enfruns) i consumicions, durant el sopar podreu gaudir de l’actuació musical en directe de Júlia Sala al pavelló d’esports.

*Els tiquets es poden adquirir a l’Ajuntament en horari de matí (8.00 a 15.00 h) o a la Biblioteca Guillem de Berguedà en horari de tarda (16.00 a 21.00 h), el preu dels tiquets és de 6 € i inclou entrepà i consumició.

 

Dissabte:

A les 10 del matí es celebrarà el 14è Raid Social, una prova de resistència on genets, amazones i cavalls hauran d’afrontar el recorregut d’enguany de 20 km.

A les 12 del migdia es farà la presentació del conte infantil de La Corrida, es tracta d’un dels actes principals d’aquesta edició. El conte ha estat escrit per les puig-regenques Andrea Martin, Gemma Mujal i Ester Puig i il·lustrat per l’Ariana Muixí. Es tracta d’una obra sense ànim de lucre que busca explicar la festa, la història i els orígens de La Corrida als més petits.

A partir de la 1 del migdia en Lluís Pell farà una demostració de Doma Natural a l’Avinguda 1 d’octubre.

 

Diumenge:

Un dels gran canvis del diumenge d’aquesta edició és la nova Mostra d’embotits, alimentació i productes d’artesania. Es tracta d’un nou format, fins ara a la mostra hi participaven paradistes de tot tipus però enguany s’ha apostat per especialitzar-la i crear una marca que potenciï l’embotit, l’alimentació i l’artesania.

A partir de dos quarts de 9 del matí es celebrarà el 20è Ral·li Fotogràfic de La Corrida. A les 11 es farà el lliurament dels estandards als banderers, que enguany seran: Jordi Pons Serra (cavalls), Amalio Maestro Ayora (mules), Jan Gonzalez Maestro (rucs).

A la tarda, a partir de dos quarts de 4 es celebraran les tradicionals curses de cavalls i rucs amb el 24è Memorial Francesc Lladó. A partir de les 7 es podrà tornar a gaudir del Ball de Gala de La Corrida, un esdeveniment que s’havia perdut durant molts anys i que ja l’any passat es va recuperar amb un gran èxit d’assistència.

 

Que tingueu una molt bona festa de La Corrida!

Ajuntament de Puig-reig.

 

Programa La Corrida 2019

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar