[Sol·licitud parada] Mostra d’embotits, alimentació i productes d’artesania

[Sol·licitud parada] Mostra d’embotits, alimentació i productes d’artesania

Benvolguts/des,

Ja fa més de 135 anys que a Puig-reig celebrem la Festa de La Corrida; una festa que any rere any ha anat mantenint viva la tradició dels cavalls, carros i embotits del nostre poble. L’Associació Cultural i Recreativa “La Corrida”, juntament amb l’Ajuntament de Puig-reig, ja estem preparant la Festa de “La Corrida 2019” que enguany tindrà lloc els dies 18, 19 i 20 de gener.

Amb la voluntat d’aconseguir transmetre el caràcter de la festa i de potenciar els seus atributs i elements més característics, hem introduït alguns canvis en el funcionament de la gestió de les parades que s’instal·len el diumenge. En primer lloc, i segurament el més important, només podran participar a la fira parades d’embotits, alimentació i artesania. En segon lloc, per poder participar caldrà pagar 20€ al compte IBAN ES03 2013 6020 7302 0012 6038 (concepte: el nom de la vostra parada) (excepte entitats/associacions solidàries/sense ànim de lucre). Amb aquests 20€ d’inscripció us donarem 2 mocadors de “La Corrida” i bosses exclusives de la festa per donar als vostres clients.

Així doncs, si voleu instal·lar una parada durant el diumenge 20 de gener al matí a la mostra d’embotits, alimentació i productes d’artesania, cal que feu una instància genèrica a través de la Seu Electrònica i seguidament ens posarem en contacte amb vosaltres. Si teniu algun dubte podeu enviar un correu a hinojoan@puig-reig.cat o trucar a l’Ajuntament de Puig-reig 938380000.
Les parades s’instal·laran diumenge dia 20 de 7 a 8 del matí i hauran d’estar muntades mínim fins les 3 de la tarda.

Us adjuntem l’autorització dels drets d’imatge per tal que ens la retorneu firmada en cas de voler participar a la mostra.

Esperem la vostra participació a la Festa de “La Corrida 2019”!

NOTA DE LA COMISSIÓ! És OBLIGATORI per a tots els paradistes anar vestit amb la bata de La Corrida o armilla, mocador i gorra.

Autorització drets d’imatge

Carta parades

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar