La música de Mike Oldfield sonarà a Cal Pons de la mà de l’orquestra Opus One

La música de Mike Oldfield sonarà a Cal Pons de la mà de l’orquestra Opus One

La formació, que girarà l’espectacle del 50è aniversari del treball Tubular Bells per tot l’estat, oferirà un concert gratuït a Puig-reig, on hi ha estat assajant durant aquesta primavera

Els temes de Mike Oldfield sonaran al bosquet de Cal Pons el proper divendres 14 de juliol. Serà a les 9 de la nit en un concert especial i gratuït a Puig-reig que oferirà l’orquestra Opus One. Serà una de les tres úniques oportunitats de gaudir d’aquest concert a Catalunya.

La formació girarà aquest espectacle del 50è aniversari del treball Tubular Bells per tot l’estat i Portugal, i farà parada a Puig-rei després d’haver fet servir el municipi com a escenari dels assajos d’aquesta gira durant els mesos de maig i juny.

Mig segle de Tubular Bells

Opus One és una orquestra creada per a interpretar la música de Mike Oldfield, per commemorar el mig segle de la publicació del seu primer àlbum en solitari: Tubular Bells, una obra mestra de la música contemporània.

El grup musical oferirà a Puig-reig una interpretació acurada, sense anacronismes i amb el màxim respecte per l’esperit del mític enregistrament de 1973. Juntament amb Tubular Bells, Opus One tocarà part del repertori destacat de Mike Oldfield oferint una selecció de cançons dels àlbums Five Miles Out, Crises, Discovery, Islands, Earth Moving i Heaven’s Open com To France, Foreign Affair, Family Man, Ireland’s Eye o Moonlight Shadow entre d’altres.

El nou regidor de Cultura, Pol Vila, i el regidor sortint, Jesús Subirats, han assegurat que és “un luxe” poder tenir aquest concert a Puig-reig tenint en compte que farà parada per una trentena de capitals de l’estat i Portugal. “Aquest espectacle, de música i llums tindrà lloc en un entorn extraordinari a l’aire lliure, com es el bosquet de Cal Pons, esdevenint la cita cultural a la Catalunya Central aquest estiu”, han assegurat.

Per què a Puig-reig?

El fins ara regidor, Jesús Subirats ha relatat que la formació buscava un espai ampli per poder fer els assajos de l’espectacle instal·lant-s’hi pràcticament durant un parell de mesos. “Van trucar a la porta de l’Ajuntament i després de diverses converses i recerques els vam poder oferir un espai de l’església de Cal Pons”, ha afegit. Els membres de Opus One, com a agraïment d’aquesta cessió de l’espai, oferiran una actuació especial i d’accés lliure al municipi que els ha acollit.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar