Puig-reig commemora el darrer viatge del tren al Berguedà de fa cinquanta anys amb un cicle d’activitats

Puig-reig commemora el darrer viatge del tren al Berguedà de fa cinquanta anys amb un cicle d’activitats

Avui, 30 de juny, fa 50 anys de l’últim viatge del carrilet al Berguedà.

L’Ajuntament de Puig-reig vol commemorar aquesta efemèride i aprofitem un dia especial per anunciar i presentar la celebració de l’Any Carrilet.

Es tracta d’un conjunt d’actes que tindran lloc durant el proper any. Propostes de diversos tipus i àmbits per recuperar la memòria històrica del que va representar el carrilet a Puig-reig, i a la vegada, recordar quina va ser la seva funció i importància.

El regidor de Cultura, Pol Vila, creu que és una oportunitat per la recuperació de la memòria oral de la gent que va viure el darrer viatge del tren; per la recuperació de l’àmbit patrimonial pel que fa al recorregut del tren i elements que encara mantenim; i també per posar en valor i a debat aspectes relacionats amb la mobilitat.

Estigueu atents a les xarxes socials i al web de l’Ajuntament de Puig-reig per conèixer les activitats que anirem descobrint i que celebrarem durant tot l’any, fins el 30 de juny del 2024.

Acompanyeu-nos en aquest viatge!

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar