L’Ajuntament de Puig-reig arranjarà tots els parcs infantils del municipi aquest 2021

L’Ajuntament de Puig-reig arranjarà tots els parcs infantils del municipi aquest 2021

L’Ajuntament de Puig-reig actuarà a tots els parcs infantils del municipi durant  aquest 2021. L’equip de govern ha pressupostat una partida exclusiva per  arranjar tots els espais de lleure infantil de Puig-reig amb l’objectiu de deixar-los  en perfectes condicions i garantir que no suposen cap perill per als més  menuts. 

Durant el passat mandat es van realitzar dues actuacions, a fons, a dos dels  parcs infantils del municipi: el de l’Ametlla de Merola i el de la plaça Nova.  L’objectiu de la regidoria d’Obres i Serveis per a aquest 2021 és fer un rentat  de cara a tots els espais, començant pels que es troben en un estat de  deteriorament més accentuat. D’aquesta manera ho ha explicat el regidor  Jesús Subirats, que ha assegurat que “s’ha apostat per fer un arranjament  profund de tots dels parcs per deixar-los impecables, amb un pla d’actuació que  respon a les necessitats de cadascun dels espais”. 

L’empresa contractada per dur a terme aquestes actuacions de millora, MES  Miralda Espais i Serveis, ja ha començat a treballar en alguns dels parcs, com  és el cas de l’espai infantil de l’Estació, un dels que es trobava en més mal  estat i dels més utilitzats del municipi; i el de Cal Riera, on s’hi ha instal·lat una  tanca perquè no hi entrin animals. Properament s’iniciarà el procés  d’arranjament i millora de la resta de zones infantils amb la voluntat d’actuar en  totes en els propers mesos. 

La llista de parcs on s’actuarà és la següent: 

 • Parc de l’Estació  
 • Parc de l’Avinguda 1 d’Octubre  
 • Parc de la plaça Nova  
 • Parc de l’escola Bressol
 • Parc de l’escola Alfred Mata 
 • Parc del costat de l’Església de Cal Pons
 • Parc del final del carrer de les Abelles  
 • Parc de Cal Marçal 
 • Parc de l’Ametlla de Merola 
 • Parc de Cal Riera 

Tot i que l’actuació preveu la millora i l’arranjament dels espais deteriorats, ja  sigui fent petites reparacions, netejant o pintant els diferents elements que  integren aquests parcs, també es contempla la renovació d’alguns dels jocs que necessiten una substitució.  

La partida pressupostària per a aquests pla de renovació i arranjament és de  4.800 euros amb IVA inclòs.  

El govern de Puig-reig és conscient que a la llista de parcs que formen part  d’aquesta actuació n’hi manca un: el de la colònia Vidal. El regidor Jesús  Subirats ha explicat que es tracta d’un parc infantil “totalment obsolet que  necessita una renovació total, ja que encara és dels parcs antics amb els  elements de ferro i cal fer-lo tot nou i actualment no disposem de la partida  pressupostària necessària”.  

NOU PARC AL CENTRE DEL MUNICIPI 

L’Ajuntament de Puig-reig està treballant en el projecte de transformació del  centre del municipi, amb la creació d’un parc amb espais verds a tocar de la  plaça Nova. Està previst que aquest projecte inclogui també una zona infantil  amb elements i jocs que estiguin molt integrats amb l’entorn.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar