L’Ajuntament de Puig-reig contracta el Taller Coloma per la neteja dels camins de la ruta de les colònies

L’Ajuntament de Puig-reig contracta el Taller Coloma per la neteja dels camins de la ruta de les colònies

L’Ajuntament de Puig-reig ha contractat els serveis de jardineria del Taller Coloma per realitzar les tasques de neteja dels camins d’un dels trams de la ruta de les colònies que passa pel municipi.

La col·laboració neix amb l’objectiu d’ajudar a mantenir l’activitat del centre especial de treball berguedà, a la vegada que aquesta acció suposarà la neteja d’una part d’aquests camins que necessiten una actuació. El consistori destina uns 1.500 euros per aquestes feines de neteja que ja està realitzant, durant aquest mes de juny, personal de la brigada de jardineria del Taller Coloma. Concretament, està previst que s’actuï des de Cal Prat i fins a Cal Marçal.  “Estem molt contents de col·laborar amb una empresa del tercer sector de la comarca”, ha destacat Jesús Subirats, regidor d’Obres i Serveis de l’Ajuntament de Puig-reig. 

L’Ajuntament de Puig-reig ha contractat aquests serveis per preservar els entorns naturals del municipi, tot i que el regidor Jesús Subirats, ha recordat que el manteniment dels camins de la ruta de les colònies pertoca al Consell Comarcal del Berguedà, segons l’acord materialitzat ja fa anys per a la conservació d’aquest atractiu natural i turístic. Un compromís que a hores d’ara no s’està duent a terme.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar